Kent Brushes Beechwood Exfoliating Brush, Kent Brushes
Kent Brushes Beechwood Exfoliating Brush, Kent Brushes säljs till lagerpris och med snabb leverans. Kent Brushes Beechwood Exfoliating Brush, Kent Brushes finns i kategorin Hygienartiklar. Läs mer….

Kent Brushes Beechwood Exfoliating Brush är en klassisk handgjord kroppsborste med ergonomiskt handtag i bokträ och vit svinborst för rengöring och exfoliering. Den hjälper till att stimulera hudens…

449.00 kr

Artikelnummer: KBFD11

    • Lågpriser på Kent Brushes Beechwood Exfoliating Brush, Kent Brushes.
    • Handla snabbt och tryggt via Hälsobutiken.net.
    • Kategori: Hygienartiklar
    • Erbjudanden flera gånger i månaden.

Köp idag

MER INFO/FLER BILDER

Köp Kent Brushes Beechwood Exfoliating Brush, Kent Brushes online.

HERR PRODUKTER PÅ GLAMAZON

Vi har ett stort urval av grooming produkter av hög kvalitet som får din hud att må bra. Du kan köpa kroppsvård, hudvård för män och grooming för män online på Glamazon. Manlig grooming är alla produkter som rakprodukter och hudvård och hos oss på Glamazon hittar du allt inom herr produkter och grooming för män. Glamazon är en auktoriserad butik som satsar på manlig skönhet och produkter för män.

Vi erbjuder dig snabba, trygga leveranser och ett brett sortiment från kända varumärken. Hos oss kan du plocka ihop ditt perfekta grooming set med allt som behövs inom ansiktsvård, rakning, dusch- och bad samt hand- och fotvård, bodylotion för män och mycket mer. Vi erbjuder dig även ett stort exklusivt utbud av moderna och klassiska herrdoft. Du hittar helt enkelt allt inom manlig grooming och manliga produkter hos oss på Glamazon.

Köp Kent Brushes Beechwood Exfoliating Brush, Kent Brushes online.

MAGASIN

Här har vi samlat kunskaper om hår-, kropps- och hudvård i några enkla guider, så att du lättare ska kunna hitta precis vad du söker.

MENU
HÄLSOBUTIKEN.NET