Lip Comfort Oil Shimmer 06
Lip Comfort Oil Shimmer 06 säljs till lagerpris och med snabb leverans. Lip Comfort Oil Shimmer 06 finns i kategorin Läppar,Läppglans,Makeup. Läs mer….
Lip Comfort Oil shimmer ger klar, iögonenfallande färg tack vare sin kombination av intensiva pigment och mycket koncentrerat fint skimmer. Läpparna lyfts fram och ser fylliga ut, samtidigt som trion…

195.50 kr

Artikelnummer: 80074335

  • Lågpriser på Lip Comfort Oil Shimmer 06.
  • Handla snabbt och tryggt via Hälsobutiken.net.
  • Kategori: Läppar,Läppglans,Makeup
  • Erbjudanden flera gånger i månaden.
  • Köp idag

    MER INFO/FLER BILDER

Köp Lip Comfort Oil Shimmer 06 online.

Tio skäl att lita på Clarins

Prestigefullt varumärke för
hudvård i Europa

Skönhet från Frankrike
Allt började i Paris den 15 mars 1954, när Jacques Courtin-Clarins öppnade
sitt första Clarins-institut med den banbrytande inställningen att det finns en stark koppling mellan välbefinnande, lycka och skönhet. Det var en nytänkande, holistisk vision som han var först med att tillämpa. Samtidigt började kändisar visa upp sina kroppar på omslagen till tidskrifter. Det var då tidsåldern
för fysisk och mental frihet började, en revolution där Jacques Courtin-Clarins spelade en viktig roll genom att säga
”Ja, du är vacker!” till kvinnorna.

En familj som ägnar sig åt skönhet
Berättelsen om en fransk familj som är expert på hudvård och makeup. Med inspiration från naturvetenskapen och ett åtagande om att skydda planeten. På Clarins delar vi med oss av vår passion för skönhet och låter den gå i arv från generation till generation.

Växter och vetenskap
Clarins väljer alltid en naturlig ingrediens framför en kemisk om den är lika effektiv. Det är den gyllene regeln som alla
Clarins-forskare följer när de utformar våra innovativa nya produkter.

Köp Lip Comfort Oil Shimmer 06 online.

Clarins använder över 250 naturliga växtextrakt i sina sammansättningar.
Alla är noggrant utvalda för sin effektivitet och levereras i en optimal formula för att lyfta fram varje kvinnas skönhet. Varje ingrediens odlas med största omsorg om miljön för att skydda planetens biologiska mångfald.

Permanent innovation
Ständig innovation för att tillgodose kvinnors skönhetsbehov och kontinuerlig perfektion av det som finns. Med detta mål i åtanke har Clarins varit först med många revolutionerande produkter i branschen – problemlösande produkter som ger verkliga resultat med ett urval av texturer och applikationstekniker som ökar deras effektivitet.

Spa-expertis
Clarins började som ett skönhetsinstitut i Paris 1954. Sedan dess har Clarins växt till ett internationellt nätverk av Clarins Skin Spa-anläggningar på prestigefulla platser runt om i världen. Clarins är fortfarande lika exklusivt, med unika applikationsmetoder som ökar sammansättningarnas effektivitet. Vid varje Clarins Skin Spa-upplevelse får du experttips om hur du får ut så mycket som möjligt av din dagliga skönhetsrutin.

Anpassad rådgivning
Oavsett vilken hudtyp eller vilka skönhetsproblem du har skapar Clarins en skräddarsydd behandlingsrutin åt dig. Låt oss vägleda dig genom vårt produktsortiment och skapa ditt personliga hudvårdsprogram.

Testa innan du köper
Eftersom Clarins produkter är våra bästa skönhetsambassadörer får du möjlighet att testa tre nya, valfria prover varje gång du beställer. Vad har du för hudtyp?
Vilka är dina hudvårdsproblem? Vilka texturer föredrar du? De flesta av Clarins produkter finns i provstorlekar, så testa dem!

Köp Lip Comfort Oil Shimmer 06 online.

Clarins åtagande: göra livet vackrare
Clarins har åtagit sig att respektera naturen och skydda den biologiska mångfalden. Vi stöder lokala samhällen och köper våra råvaror i enlighet med principerna för rättvis handel. Och vi respekterar både nuvarande och framtida generationer. Som konsument och global medborgare hoppas vi att du delar vårt engagemang för att skydda miljön.

Varje Clarins-produkt har en hemlig ingrediens: KÄRLEK
Alltid redo att lyssna, göra mer och göra bättre – det är Clarins i ett nötskal. På skönhetsinstitutet uppmuntrade Jacques Courtin-Clarins kvinnor att säga vad de tyckte om hans produkter. De produkter och applikationstekniker vi använder i dag är resultatet av en 60 år lång dialog med våra kunder. Kundtjänst, skönhetsrådgivare, butikschefer, marknadsförare, FoU-forskare – bakom alla Clarins-produkter finns ett team av hängivna proffs som har i uppdrag att göra ditt liv ännu vackrare. Det är mer än ett jobb, det är en passion.

MENU
HÄLSOBUTIKEN.NET