Lyric high water
Lyric high water säljs till lagerpris och med snabb leverans. Lyric high water finns i kategorin Apparel & Accessories,Clothing,Pants. Läs mer….
[b]We recommend that you choose one size smaller than you usually do.[/b] Let?s dispel the myth once and for all that pants can?t be both stylish and comfortable. Lyric High Water have a chic look&hellip:

1099.00 kr

Artikelnummer: 1/se-p2349-v4869-s10343

    • Lågpriser på Lyric high water.
    • Handla snabbt och tryggt via Hälsobutiken.net.
    • Kategori: Apparel & Accessories,Clothing,Pants
    • Erbjudanden flera gånger i månaden.

 

Köp idag

MER INFO/FLER BILDER

Köp Lyric high water online.

Daily Sports har hjälpt kvinnor att definiera sin egen stil i mer än 25 år. Vi kombinerar svensk stil och kvalitet med en kvinnlig passform. Grundat i Stockholm. Vi är den största leverantören av golfkläder för dam i Sverige. Våra plagg finns i en mängd olika stilar. Det bästa är att din stil ingår.

Daily Sports är idag bland de största i Sverige på golfkläder för kvinnor. Vi finns i 26 länder med våra golf- och träningskläder. Daily Sports kläder är kända för kvinnlig passform, fokus på funktion och attraktiva detaljer. Med våra designade mönster och matchande kombinationer används kläderna såväl på fritiden som på jobbet.

DAILY SPORTS – WEAR IT DAILY

Vår Historia
Vem vill vara grå, stel och trist? frågade sig Elisabeth Skoghag när hon för 25 år sedan upptäckte hur konservativt och tråkigt golfmodet var. Hon bestämde sig då för att skapa det golfmode hon själv saknade. Golfkläder som framhäver din personlighet, med kvinnlig passform i kreativa mönster och sprudlande färger. Och så kom Daily Sports till världen.

Idag finns våra golfkläder i över 20 länder och är kända för sin perfekta passform och höga modegrad, som aldrig kompromissar på funktionaliteten eller komforten. Därför ser du våra golfkläder bäras även på jobbmöten och middagsbjudningar.

För kvinnor – av kvinnor
Genom tiderna har kvinnor ofta fått välja mellan att ha en snygg och moderiktig klädstil eller en bekväm. Ett onödigt dilemma, tycker vi, när det går alldeles utmärkt att skapa byxor som sitter som en smäck utan en linning som skär in, kjolar du kan bära utan att anpassa ditt rörelsemönster och funktionella jackor med ett feminint snitt. Kanske är det inte så konstigt att vi lyckats med den biten. På Daily Sports jobbar nämligen enbart kvinnliga anställda, och vi har en kvinnlig VD och ägare som alla vet hur befriande det är att bära något både snyggt och bekvämt.

Hållbarhet, miljö och klimat är en av vår tids största utmaningar. På Daily Sports jobbar vi med hållbarhet som en röd tråd genom vår verksamhet, från design och produktion till förpackningar och transporter. Det är ett viktigt jobb vi har framför oss och en lång väg att gå innan vi är helt hållbara. Här kan du läsa mer om det arbetet och vår syn på hållbarhet.

Köp Lyric high water online.

DAILY SPORTS HÅLLBARHETSMÅL
Som en del av vårt hållbarhetsarbete jobbar vi med fyra av de 17 hållbarhetsmål som ingår i FN:s Agenda 2030. De fyra målen vi fokuserar på är de där vi kan bidra och göra störst skillnad. Vi jobbar med målen inom alla delar av vårt hållbarhetsarbete:

• Hållbart mode
• Hållbar produktion och hållbarhetsmärkta plagg
• Klimatavtryck
• Social hållbarhet
• Jämställdhet – över alla åldrar

HÅLLBART MODE
När det kommer till hållbarhetsmärkta plagg i våra kollektioner, det vill säga plagg tillverkade i återvunnen polyester, fleece av återvunna PET-flaskor eller nedbrytbara plagg, har vi satt upp ett mål för 2025. Då ska 100% av våra outdoorkläder och minst 80% av våra golf- och outdoorkläder vara hållbarhetsmärkta.

Följ med oss i vårt långsiktiga arbete.

Vi är ödmjuka inför att vår bransch har en lång väg att gå och tar gärna ett samtal med dig som vill veta mer. Hör av dig till info@dailysports.se

Modebranschen kritiseras ofta för att skapa ett slit-och-släng-samhälle. Och det med all rätt – klädtillverkning tar mycket resurser i anspråk och mer än hälften av alla kläder som tillverkas globalt bränns eller slängs bort inom ett år. Här vill vi inte bidra till problemet, utan istället vara en del av lösningen.

Därför är vår kärna slow fashion. Tidlösa kläder i bra kvalitet som du kan bära säsong efter säsong.

Köp Lyric high water online.

HÅLLBAR PRODUKTION OCH HÅLLBARHETSMÄRKTA PLAGG
På Daily Sports ser vi övergången till en hållbar produktion som det enda rätta för att minska våra produkters inverkan på miljö och hälsa. Därför jobbar vi mot FNs globala mål 12:”Säkerställa hållbara konsumtions- och produktionsmönster.” Dels genom vår tidigare nämnda slow fashion-filosofi, dels genom att skapa en hållbar produktion och produkt.

Genom att minska åtgång av vatten och kemikalier när vi producerar och öka andelen återvunnet material i våra plagg kan vi göra stor skillnad. Vi vill inkludera miljöaspekten i alla inköp och arbeta för att minska spridningen av mikroplast i natur och hav.

Självklart följer vi kemikalielagstiftningen REACH och jobbar hårt för att våra kläder inte ska innehålla ämnen som kan orsaka allergi eller hudirritation, vara cancerframkallande eller ha negativ påverkan på miljön. Här försöker vi, tillsammans med våra leverantörer, att ständigt ligga steget före och fasa ut sådant som visar sig vara skadliga för människa eller miljö.

HÅLLBARHETSMÄRKTA PLAGG OCH KLIMATAVTRYCK
Det finns ingen nationell eller internationell standard för vilka kläder som får kallas hållbara. Vår definition av ett hållbart plagg är ett som består av minst 50 % återvunnet eller ekologiskt material, eller är tillverkat av ett material som är miljömärkt av tredje part.

Vårt mål är att utöka andelen hållbarhetsmärkta plagg från nuvarande 10% till 80% för golfkläder och 100% för outdoor-kläder år 2025.

En naturlig del av vårt hållbarhetsarbete är vårt val av transporter. Vår policy är att alltid välja båtfrakt i första hand och tågfrakt i andra. Flygtransporter är vårt sista alternativ och detsamma gäller personalresor som kräver flygresa – istället ses vi över videokonferens.

SOCIAL HÅLLBARHET
Att värna om miljön och minska vårt klimatavtryck är den ena grundstenen i vårt hållbarhetsarbete. Den andra är social hållbarhet – att vi är ett ansvarsfullt företag som tar ansvar för människors hälsa och de samhällen vi verkar i. Eller som FN uttrycker det i hållbarhetsmål 8: Verka för varaktig, inkluderande och hållbar ekonomisk tillväxt, full och produktiv sysselsättning med anständiga arbetsvillkor för alla.

För att kunna vara närvarande i Asien, där merparten av våra plagg tillverkas, har vi ett kontor i Hong Kong. Vi äger inga fabriker själva, utan anlitar underleverantörer och arbetar löpande med att förbättra villkoren för alla i vår verksamhet – från produktionen i Asien till huvudkontoret i Sverige. Som ett mindre företag kan det vara svårt att göra sin röst hörd och därför har vi valt att gå med i amfori BSCI. Genom dem kan vi tillsammans med andra företag driva långsiktiga processer för att följa upp sociala villkor på de fabriker vi använder och på så sätt bli en förändrande kraft att räkna med.

Köp Lyric high water online.

JÄMSTÄLLDHET – ÖVER ALLA ÅLDRAR
För oss som bara har kvinnliga anställda, en kvinnlig VD och ägare och kvinnliga kunder är det självklart att jobba för FNs globala hållbarhetsmål 5 Uppnå jämställdhet och alla kvinnors och flickors egenmakt. Men det är inget som uppnås automatiskt, inte ens för ett varumärke för kvinnor, skapat av kvinnor. Förutom att lyfta och stötta kvinnor i mansdominerade områden som entreprenörskap, golf och sport, samarbetar vi med organisationer som arbetar med jämställdhet internationellt. Vi har bland annat stöttat Kvinna till kvinna och WeEffects arbete med kvinnors rättigheter.

För oss är en minst lika viktig del av jämställdheten FNs hållbarhetsmål 3 Säkerställa hälsosamma liv och främja välbefinnande för alla i alla åldrar. Vårt varumärkeslöfte att skapa kläder som får kvinnor att längtar efter att vara aktiva, oavsett ålder. Vi vill uppmuntra kvinnor i alla åldrar till rörelse och har därför bland annat sponsrat tidningen Seniorens träningsresor i samarbete med Good Life Travel. Ett annat initiativ vi är stolta över är Team Sheroes, som tävlar i hopprep.

Daily Sports årets sportleverantör och Ulrika Skoghag Årets Affärskvinna 2017
2017 var ett riktigt toppenår för Daily Sports. Då utsågs vår VD Ulrika Skoghag till Årets Affärskvinna inom svensk sportbransch och Daily Sports vann Årets Sportleverantör på Habits Modegala med motiveringen “Med ett inkluderande förhållningssätt till målgruppen och stor förståelse för återförsäljarnas behov har årets vinnare skaffat sig en ledande position i sin nisch. Årets Sportleverantör är en lagspelar som kombinerar skarpt affärstänkande med stort hjärta.”

– Det är fantastiskt att vårt tydliga fokus på aktiva kvinnor över 40 ger utdelning. Vi är sedan 25 år tillbaka en frisk fläkt på golfbanan och nu tar vi även den attityden med oss till träningsvärlden. Vi vill inte exkludera någon, utan skapa kläder som får kvinnor att längta efter att vara aktiva säger Ulrika Skoghag, VD på Daily Sports.

MENU
HÄLSOBUTIKEN.NET