Tandblekning Dual Foam med Fluor
Tandblekning Dual Foam med Fluor säljs till lagerpris och med snabb leverans. Tandblekning Dual Foam med Fluor finns i kategorin . Läs mer….
Beconfident Dual Foam är en tandblekande, skummande tandkräm med fluor. Under behandlingen ersätter Dual Foam din vanliga tandkräm. Behandlingen består av två steg som både rengör och bleker…

449.00 kr

  • Lågpriser på Tandblekning Dual Foam med Fluor.
  • Handla snabbt och tryggt via Hälsobutiken.net.
  • Kategori:
  • Erbjudanden flera gånger i månaden.
  • Köp idag

    MER INFO/FLER BILDER

Köp Tandblekning Dual Foam med Fluor online.

Beconfident erbjuder innovativa produkter inom professionell tandblekning, munvård och hudvård. Genom att kombinera det senaste inom hälsofrämjande ingredienser och resultatinriktad teknologi är ambitionen att utveckla produkter som både ger märkbart resultat och en bättre helhetshälsa – för ett bättre självförtroende. Produktutvecklingen sker i Sverige tillsammans med världsledande forskare i Sverige och USA. Alla produkter är testade och godkända av tandläkare.

MARKNADENS BÄSTA OCH MEST PRISVÄRDA TANDBLEKNING

Vi vill erbjuda marknadens bästa och mest prisvärda tandblekning för de som vill bleka tänderna hemma. Vi har även ett unikt hudvårdsortiment där vi bl.a säljer ett Anti-Akne kit som tagits fram efter 20 år av forskning på Lunds universitet. Vi kompromissar varken med kvalitet eller din säkerhet. De leverantörer vi arbetar med är godkända enligt de regler och lagar som är gällande och vi har även krävt att de ska vara godkända av FDA (USAs läkemedelstillsyn) samt att de ska vara ISO certifierade.

För att poängtera att vi är en seriös leverantör erbjuder vi alltid 100% nöjd kund garanti.

Du kommer att bli positivt överraskad av resultatet.
Om inte så erbjuder vi pengarna tillbaka.

Vi tar ditt leende på allvar – Be confident!

APOTEK OCH KLINIKER

Vi levererar även till apotek & kliniker i hela Skandinavien. Många kliniker använder våra produkter till deras kunder dagligen och detta ser vi som ett tydligt tecken att vi levererar produkter av absolut högsta kvalitet. Beconfident är ett varumärke som även finns representerat i Europa och USA, idag i totalt 13 olika länder.

VARFÖR NAMNET BECONFIDENT?

Vi säljer idag produkter från två huvudsakliga kategorier tandblekning och hudvård. Produkterna vi säljer är produkter som hjälper en att bli självsäkrare (eng: be confident). Vitare och vackrare tänder gör att man vågar börjar le igen medan en hy som inte längre är aknedrabbad eller misskött möjliggör att man vågar visa sig ute bland folk igen. Ens självkänsla stärks och man vågar ta mer plats och visa sitt egentliga jag.

MENU
HÄLSOBUTIKEN.NET