TräningsPartner

Köp träningsredskap online.

TräningsPartner

  • Köp träningsutrustning online.
  • Snabbt. Tryggt. Säkert..
  • Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner | Gymutrustning
  • Träningsutrustning.
  • Fri frakt över 1 000 kr
  • Leveranstid 5 – 7 arbetsdagar.

Läs mer i butiken

Träningspartner är en av Nordens ledande och mest innovativa leverantörer av träningsutrustning och -maskiner för hemmabruk, företag, hotel, bostadsrättsföreningar och kommuner.

De har löpband, crosstrainers, roddmaskiner, motionscyklar, spinningcyklar, multigyms och mycket mer inom träning och hälsa.

De erbjuder en hög produktkompetens, servicenivå och konkurrenskraftiga priser.

Träningsredskap | Träningsutrustning | Träningsmaskiner | Gymutrustning

Studsmattor är oemotståndliga för alla åldrar!
En studsmatta är mycket bra för konditionen, smidigheten och balansen. Alla våra studsmattor är väderbeständig, så det är bara att hoppa vidare efter en regnskur. Optimal komfort och säkerhet tack vare kantskydd och skyddsnät som ingår i alla studsmatta paket. Berg har tillverkat trampoliner i över 15 år och erbjuda marknadsledande modeller i olika prisklasser med hög säkerhet och kvalité.

Om du utför konditionsträning med konditionsmaskiner från Träningspartner kommer du att förbättra din ämnesomsättning och uppnå en högre syreupptagningsförmåga vilket ger dig mer ork under hela dagen. Motion motverkar en hel rad sjukdomstillstånd: högt blodtryck, övervikt, bukfetma, typ 2-diabetes och blodproppar. Hjärtat pumpar effektivare och det ökade blodflödet stimulerar nybildning av blodkärl. Risken för hjärt- och kärlsjukdom halveras. Risken för demens, bröstcancer, tjocktarmscancer, artros och depression minskar också. Nu kan du träna hemma när det passar dig med konditionsmaskiner från Träningspartner – välj här bland ett enormt utbud av löpband, crosstrainers, motionscyklar, spinningcyklar och roddmaskiner i alla prisklasser!

Gymmaskiner för styrketräning
Att träna sina muskler så att de blir starka och fungerar bra är något alla mår bättre av och har nytta av i vardagen. Det gäller både den som är frisk och den som har en kronisk sjukdom. Det positiva är också att styrkan kan förbättras genom träning långt upp i åldrarna. Med andra ord är det aldrig för sent att börja träna! Ett par månaders styrketräning ger ofta mycket stora förbättringar i muskelstyrka. Förändringen mätt i muskelmassa kan vara allt ifrån 20-30 till flera 100 procent beroende på utgångsläge.

Stort utbud av gymredskap för hemmet och företaget
Ökad muskelmassa ger även en bättre ämnesomsättning och ökad fettförbränning på köpet! Träningspartner erbjuder ett enormt utbud av gymredskap och gymmaskiner för effektiv styrketräning hemma eller på företaget – välj bland fria vikter, hantlar & kettlebells, hemgym / multigym, redskap för kroppsviktsträning, träningsbänkar & basutrustning samt draghandtag & tillbehör.

Alltid kampanj på ett flertal produkter

Hemmagym Budget

Hemmagym Bättre

Hemmagym Bäst

Hemmagym Cardio iFit

Crossfit

Draghandtag & Tillbehör

Fria Vikter

Funktionellt + Gymnastik

Hemmagym Budget

Kettlebells

Kroppsviktsträning

LAGER REA

Medicinboll

Pilates – Aerobics

Plattformar

Pro Airbikes

Pro Bänkar

Pro Crossfit Utrustning

Pro Förvaring

Pro Hantlar

Pro Kettlebells

Pro Plate Loaded

Pro Racks | Ställningar

Pro Slamball | Wallball | Medicinboll

Pro Stänger

Pro Viktskivor

Skivstång

Skivstångsset

Skivstångsställning – Racks

Studio + Grupp

Träningsbänk

Träningspaket

Här har vi samlat våra produkter som blivit bäst i test. I slutändan är det viktigaste för oss att du som kund är nöjd och det måste inte nödvändigtvis finnas ett samband mellan testvinnare och ett bra köp.

Bäst-i-Test.se gör konsumenttester och ger opartiska omdömen och betyg för konsumentprodukter. För att testerna ska bli så bra som möjligt samarbetar de med olika typer av experter. Bäst-i-Test.se ger rekommendationer så att du kan göra bästa möjliga köp oavsett vilken budget du har. Vi kan stolt visa vilka våra modeller som har fått olika utmärkelser.

Variera ditt träningspass med crossfit-utrustning
Crossfit är ett av de främsta träningsprogram för styrka och kondition som används av många polisakademier, taktiska styrkor och militära specialenheter. Med ständigt varierande och högintensiva rörelser är Crossfit en träningsfilosofi som coachar människor, i alla former och storlekar, mot att förbättra deras fysiska förmåga och testa sina gränser. Träningsformen växer även i hastigt popularitet bland motionärer och elitidrottare över hela världen

Skapa din egen Crossfitbox
Med utövare inom allt från tyngdlyftning till gymnastik och sprintträning behövs olika typer av utrustning. Hos Träningspartner hittar du alla redskap du behöver för att kunna skapa ett bra crossfit-pass. Crossfit klasser brukar utföras i vad som kallas en box eller låda. Med vårt breda sortiment har du möjlighet att skapa din egen personliga box, anpassad efter dina mål.

Funktionell träning – Train the way your body moves!!
Med funktionell träning får man både bättre styrka, balans, koordination och rörlighet och blir därmed utrustad för att bättre klara av vardagens påfrestningar. Välj bland dessa kategorier för att hitta rätt produkt för balans & coreträning, crossfit, fria vikter, gummiband, hantlar & kettlebells, medecinboll träning, kroppsviktsträning, snabbhet & koordination, sportsträning samt träningsredskap för gruppträning.

Balans och coreträning – Med dessa produkter får du en starkare mage och rygg vilket ger dig bättre hållning och balans.

Crossfit – Här hittar du träningsredskap som du kan använda för att träna upp din styrka och kondition med crossfit.

Fria vikter – Med fria vikter får du en träning med rörelsemönster som liknar ditt sätt att röra dig i vardagen.

Funktionell träningsmaskiner – Med funktionella träningsmaskiner kan du träna stora delar av kroppen med en enda maskin vilket sparar dig både pengar och utrymme.

Gummiband och exertubes – Gummiband och exertubes är träningsredskap som ökar din rörelseförmåga och styrka. Med dessa redskap kommer du åt både stora och små muskelgrupper.

Hantlar och kettlebells – Hantlar och kettlebells används oftast för att bygga upp musklerna i skuldrorna, bröstet och armarna men passar även utmärkt för att träna rygg och sidomuskler.

Kroppsviktsträning – Använd din egen kropp som motstånd och utmana dig själv på ett skonsamt sätt.

Snabbhet, koordination och spänstträning – Öka din snabbhet, koordination och spänst med dessa häftiga träningsredskap!

Sportsträning – Här hittar du en mängd olika träningsredskap som förbättrar din teknik och styrka i olika sporter.

Träningsredskap för gruppträning – För dig som tycker om att träna i grupp eller som själv leder gruppträning finns här ett stort utbud av träningsredskap.

Träningsredskap för sport. Hos Träningspartner hittar du ett stort utbud av träningsredskap och tillbehör för att öka din prestation inom olika sporter som fotboll, löpning, boxning, skidåkning, boxning, mm.

Boxning och MMA
Att träna boxning eller MMA ger dig ökad kondition, ökad fettförbränning och styrka för hela kroppen på rekordtid. Boxningsträning är därför både en bra grundträning, en bra uppvärmning och helt enkelt en snabb och effektiv träning för hela kroppen. För att snabbt kunna få bra resultat och nå nya mål med sin träning är det viktigt att ha boxningsutrustning som håller bra kvalité. Hos oss hittar du utrustning för både boxning och MMA. Vi har produkter från både det kända märket Fighter och det världsledande märket Everlast.

Kampsport
Kampsport är samlingsnamn för en rad sporter från runt om i världen med det gemensamma att två eller flera kämpar eller strider fysiskt mot varann reglerat med tydliga regler och oftast med lika typer av skyddsutrustning, även redskap iform av vapen förekommer och då oftast träningsvapen som inte har för avsikt att skada. Traitionella kampsporter i Sverige är ex boxning, MMA och brottning.

MMA
MMA är en förkortning av Mixed Martial Arts och innefattar bland annat Thai boxning och Judo. De redskap man behöver för att träna de olika stilarna skiljer sig åt men här hittar du utrustning som bland annat benskydd och handskar som behövs för att träna de största stilarna.

Abilica Klaebo collection
Johannes Høsflot Klæbo är endast 23 år gammal, men har redan lyckats bli världens bästa längdskidåkare förutom att vara den yngsta mannen i historien som vann världscupen och Tour de Ski. Han vann också 3 guldmedaljer i sitt första OS. Klæbo är också en av Norges viktigaste förebilder och influencer med sin egen YouTube-kanal med över 100 000 prenumeranter.

Klæbo Collection
Vi är mycket stolta över att ha Johannes som ambassadör och utvecklare av Klæbo Collection. Klæbo tycker det är viktigt med rätt typ av träningsutrustning som gör honom till en bättre skidåkare och som gör att han kan åka ännu snabbare. Detta samarbete med oss ??innebär att Klæbo har möjlighet att producera de produkter han tycker är viktigast att ha i ”bagaget” för att bli en bättre skidåkare.

Här har vi samlat utvalda träningsprodukter för dig som tränar Aerobics, Pilates, Yoga eller någon annan typ av fitness träning. Hos oss hittar du ett enormt utbud av allt från gummiband, pilates-bollar och exertubes till yogamattor, böcker om pulsträning och massageprodukter.

Balans och core-träning
Här hittar du produkter som du kan använda för att träna upp din balans och förbättra din core-styrka. Med den här typen av träning får du bättre hållning och en starkare mage och rygg.

Böcker, planscher och DVDs om träning och välbefinnande
Med inspirerande böcker, planscher och pedagogiska tränings-DVDs blir det både enklare och roligare att träna hemma. Här hittar du en mängd pedagogiska böcker som hjälper dig att förbättra dina träningsresultat.

Gummiband och exertubes
Träna både stora och små muskelgrupper med gummiband och exertubes! Dessa träningsredskap är perfekta när du vill träna upp dig efter en skada eller när du vill träna specifika muskelgrupper.

Kroppsfettsmätare
Mät dina resultat av träningen och din diet med kroppsfettsmätare!

Massage och avslappning
Här hittar du mängder av produkter som du kan använda för att ge dig själv eller andra massage eller för att stretcha.

Mattor
Du som vill ha större komfort när du tränar hemma eller som tränar yoga, pilates eller någon annan slags träning som kräver matta hittar här ett stort utbud av olika produkter. Med en matta blir din träning mjukare och du skyddar samtidigt golvet.

Pilates, yoga och fitness
Vi har ett stort utbud av produkter till fitnessträning, pilates och yoga. Här hittar du allt från fitnessbollar och rockringar till spikmattor och pulsklockor.

Stretch och avslappning
Få bättre rörelseförmåga, motverka skador och få en bättre hållning med stretching! Här hittar du produkter som du kan använda för att stretcha din kropp och bli mjukare och mer flexibel. Här hittar du även en mängd produkter som du kan använda för avslappning.

FITNESS

FUNKTIONELL TRÄNING

KAMPSPORT

KONDITION

LEK/FRITID

PROFESSIONAL GYMUTRUSTNING

SPORTER

STUDSMATTA

STYRKA

TRÄNA MED COACH M

VARUMÄRKEN

MENU
HÄLSOBUTIKEN.NET